Hit enter to search

Primul Pet Hotel de 5* din Romania!

Odata ajuns la noi, micutul tau va avea parte de socializare, jocuri interactive si gustari delicioase, toate acestea in locul de joaca special amenajat si curtea interioara privata, sub atenta supraveghere a echipei. Totul pentru ca iubitul tau companion sa se simta ca acasa, in timp ce tu nu esti alaturi de el.

THE VIP PET HOTEL Bucuresti – ofera facilitati extraordinare precum: supraveghere 24/7, lumina naturala, muzica ambientala, tavane înalte, mult spatiu și un design luxos, care să permita cainilor să se joace sau sa se relaxeze.

Am amplasat fantani de apa Aqua în hotel, menținând apa proaspătă și curata in permanenta pentru oaspetii noștri.


Tel.:
0734.596.454

Email: office@veryimportantpets.ro
Adresa: Sector 1, Intrarea scoala Herastrau Nr. 1C

Facilitati incluse:
apa imbuteliata
acces medic veterinar 24/7
supraveghere 24/7
lumina naturala
muzica ambientala
loc de joaca privat si curte interioara privata, special amenajate sub atenta supraveghere a echipei.

Facilitati incluse:
apa imbuteliata
acces medic veterinar 24/7
supraveghere 24/7
lumina naturala
muzica ambientala
loc de joaca privat si curte interioara privata, special amenajate sub atenta supraveghere a echipei.

Tematici Camere

  Rezerva o camera

  Telefon: 0734 596 454

  De ce VIP Pet Hotel?

  Asistenta Medicala 24/7

  The VIP Pet Hotel ofera de asemenea asistenta medicala în caz de urgență. Înțelegem că unii câini au cerințe medicale speciale și poti fi siguri că vom trata acest lucru cu atenția și responsabilitatea cuvenită, asigurându-ne că orice eventuala medicatie care trebuie administrata și că orice alte cerințe sunt luate în considerare. Poti avea liniște sufletească știind că vom avea toata grijă pentru câinele tau. Acest serviciu este contra cost si face parte din serviciul nostru personalizat.

  Esti la curent cu tot ce face micutul

  Poti fi la curent cu tot ce face micuțul in fiecare zi prin actualizările noastre de Whatsapp. Imortalizam în mod regulat momentele din timpul sederii oaspeților noștri plimbându-se, jucându-se și făcând exerciții. De asemenea, iti trimitem videoclipuri și imagini pe WhatsApp zilnic, o dată pe zi. Te rugam să reții că acest serviciu este gratuit, și este folosit doar ca si canal de comunicare prin intermediul caruia trimitem videoclipuri și imagini. Aceasta metoda de comunicare nu este disponibila pentru a face schimb de informații importante. Toată comunicarea dintre hotel și clienți va fi efectuata prin apeluri telefonice sau e-mail. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu nu este disponibil în zilele de duminică și sărbători.

  Pet Taxi

  Daca nu ai timp sa ajungi la noi, avem noi solutia! Putem transporta catelusul la salon si inapoi acasa.

  Mancare, plimbare si joaca

  – Servire mic dejun – Plimbare de dimineata – PLAYTIME! ( socializare, jocuri interactive, si gustari delicioase ) – Servire cina – Plimbarea de seara – Sleep time! Facilitati incluse: apa imbuteliata, acces medic veterinar 24/7, supraveghere 24/7, lumina naturala, muzica ambientala, loc de joaca privat si curte interioara privata, special amenajate sub atenta supraveghere a echipei.

  • icon-locationBucuresti, Sector 1, Intrarea scoala Herastrau Nr. 1C
  • icon-phone+40 734 596 454
  • icon-mailoffice@veryimportantpets.ro